Skip to content

Tarieven

De tarieven voor psychologische hulp voor 2022/2023 vind je hieronder. 

Geen verwijsbrief nodig
Je kunt dus gewoon zelf een afspraak maken. Het aantal sessies en de duur van de begeleiding worden afgestemd op je persoonlijke ontwikkeling en behoefte.

Geen wachtlijst
Er is doorgaans al binnen een week ruimte voor een sessie. Bovendien ben je ook in de weekenden welkom.

Tarieven

  • Een individuele sessie kost €95,- (vrij van BTW). Dit is zowel bij de intake van maximaal 90 minuten, als bij de gewone sessie van 60 minuten.
  • Relatietherapie duurt per sessie 60 minuten en kost €125,- (exclusief 21% BTW).
  • Balansmeting € 299,- exclusief btw voor een meting inclusief gesprek
  • Zakelijke coaching per sessie van 60 minuten €115,- (exclusief 21% BTW)

NB: Voor ondernemers gelden er andere tarieven. ZZP ‘ers kunnen voor zakelijke coaching in aanmerking komen voor fiscaal voordeel.

Algemene voorwaarden

Bekijk hier mijn algemene voorwaarden.

Betaling en facturering

Je kunt aan het eind van de sessie gepast betalen, of het geld overmaken.

Verhindering

Gelieve minimaal 24 uur van te voren de afspraak wijzigen of afzeggen, zodat er nog ruimte is voor het inplannen van andere cliënten. Lukt dit onverhoopt niet, dan zijn wij genoodzaakt de gereserveerde tijd in rekening te brengen.

Beroepscode NIP

Het NIP vindt dat het werk van psychologen van goede kwaliteit moet zijn en aan bepaalde normen moet voldoen. Daarom heeft het NIP een beroepscode opgesteld. In de Beroepscode voor psychologen staan de eisen, richtlijnen en gedragsregels vermeld die aan het beroepsmatig handelen van een psycholoog worden gesteld. Psychologen die lid zijn van het NIP en/of een NIP-registratie hebben, moeten zich houden aan deze beroepscode. Op www.psynip.nl kun je meer informatie vinden over de beroepscode.

Heb je een klacht over psycholoog Mascha? Meldt dit dan altijd als eerste bij de psycholoog zelf. Zo kunnen jullie samen tot een oplossing komen. Mochten jullie er onverhoopt niet uitkomen dan kun je bij de klachtenfunctionaris en de geschillencommissie van het NIP terecht.

Play Video