Skip to content

Over mij

Mensen op weg helpen van klacht naar kracht; dat is mijn roeping in het leven. Het heeft mij als jong meisje al geïntrigeerd wat mensen beweegt en hoe veerkrachtig wij zijn. Een belangrijke mijlpaal een mijn leven was daarom ook dat ik in 2008 afstudeerde als psycholoog aan Universiteit Utrecht.

Inmiddels werk ik bijna 15 jaar in de GGZ-sector en heb ik in de breedte ervaring mogen opdoen in het begeleiden en behandelen van mensen met diverse psychische aandoeningen. Ik heb geleerd hoe belangrijk het is “de mens” achter de aandoening te zien, in plaats van de focus vooral te leggen op het ziektebeeld.

Dit bracht mij naar waar ik nu sta, als zelfstandig psycholoog mensen helpen. Nu ik vrij ben van het ‘labelen’ van mensen en de bijbehorende behandelprotocollen; de contractvoorwaarden van de zorgverzekeraars, kan ik mij richten op de individuele behoeften en wensen van de mens. Dit maakt dat ik meer kan aansluiten, creatiever en intuïtiever met cliënten kan samenwerken.

Vaak komen mensen met problemen en klachten die zich aan de oppervlakte van hun leven afspelen. Ik zie mijzelf als een detective die samen onderzoekt en begrijpt waardoor deze situatie is ontstaan en welke patronen, emotionele pijnen en belemmerende overtuigingen daaraan bijdragen. Bewustwording hiervan is een mooi begin van onze verdere reis in het proces van heling.

Trainingen / cursussen

2022 Smarttapping (EFT) verdieping:

  • Overspannenheid
  • Hooggevoeligheid
  • Innerlijke familie
  • Overtuigingen

2022 Basisopleiding Acceptance and Commitment Therapy (ACT)

2021 Emotionally Focused Therapy, relatietherapie op basis van de gehechtheidstheorie

2021 EFT Smarttapping, Emotional Freedom Technique

2020 KOP-model

2019 Basisopleiding Cognitieve Gedragstherapie

2015 Motivational Interviewing Network of Trainers (MINT)

2014 Coach Motivational Interviewing

2008 Basisaantekening Psychodiagnostiek Delft

2008 Master WO Psychologie, afstudeerrichting Klinische Psychologie

Diverse workshops en trainingen in bijvoorbeeld: positief zelfbeeld, balansmeting, Systematisch Rehabilitatiegericht Handelen.

Functies

2021- heden Holistisch psycholoog, Psycholoog Noordwijk

2020 Basispsycholoog in online-behandeling GGZ

2018 Docent post-HBO opleiding voor POH

2017 Psycholoog obesitascentrum

2016 POH-GGZ

2015 Trainer in MGV voor diverse opdrachtgevers

2012 Projectleider bij een RIBW GGZ

2010 Begeleider RIBW GGZ

2008 Indicatiesteller AWBZ

Fun Facts

Hardlopen, yoga, natuur, avontuur, mediteren, sportief, enthousiast, leergierig, sensitief, betrokken, dansen op een festival, lachen met vriendinnen, reizen, gezin in Haarlem.

Play Video