Skip to content

Relatietherapie Haarlem

Hou je nog wel van je partner? Ongewild borrelt die vraag steeds vaker in je op. Er is niet echt iets veranderd, dus waarom voel jij je nu toch anders? Of komt dat juist doordat er niets is veranderd? Je hoopte dat het misschien vanzelf overging, maar de onzekerheid slaat steeds vaker toe. Heb je wel de juiste keuze gemaakt? Is dit echt de persoon voor jou? Als je het gevoel hebt dat jullie langzamerhand uit elkaar groeien, maar je weet niet hoe je dit kan aanpakken, dan kan relatietherapie een uitkomst zijn. Ik ben Mascha Budel en help je graag om de liefde terug te vinden.

Relatietherapie in Haarlem

Er zijn verschillende vestigingen verspreid door Nederland waar je terecht kan voor relatietherapie. Enkele voorbeelden zijn: Amsterdam, Heemstede en Haarlem. In deze vestigingen zal je goed geholpen worden om de verbinding in jouw relatie te herstellen. Dit doe ik door middel van verschillende soorten relatietherapie. Een van de belangrijkste is de emotiegerichte relatietherapie, ook wel Emotion Focused Therapy genoemd. Hierbij gaan we er samen achter komen, wat er speelt en hoe jij je daar nu eigenlijk bij voelt. Het zal je verbazen hoe moeilijk het soms is om dat te weten te komen. Als we de gevoelens op tafel hebben, kunnen we deze gaan verwoorden. Hoe komt het dat je je zo voelt? Wat zijn eventuele oplossingen voor deze gevoelens? Zo kunnen we er samen achter komen hoe je jouw zorgen kan uiten. Als je bij ons in Haarlem relatietherapie krijgt, zullen we er alles aan doen om jou te helpen. Of je partner nu weigert mee te doen aan de relatietherapie, of je liever alleen relatietherapie krijgt, ik ben er van overtuigd dat ik jou kan helpen een gezondere, meer open relatie te krijgen.

De eerste stap is de belangrijkste stap

Wanneer jij er klaar voor bent, ben ik dat ook. Ik zal jou als holistische psycholoog gedurende de hele rit bijstaan en ondersteunen. Want als jij de kracht vindt om contact met ons op te nemen voor relatietherapie in Haarlem, dan heb jij die eerste stap gezet. Het getuigt ook van moed om toe te geven dat het nu even niet zo lekker gaat. Maar het feit dat jij er moeite in steekt om ervoor te zorgen dat jouw relatie alleen maar beter gaat worden, is zeer bewonderenswaardig. Ik sta voor jou klaar om deze vervelende ervaring op te lossen.

Play Video