Skip to content

Relatietherapeut Haarlem

Alweer twee jaar samen! Je partner is alles waar je van zou kunnen dromen, maar toch voelt het niet goed. Op de een of andere manier kun je je niet helemaal aan diegene overgeven. Het lijkt alsof er een muur tussen jou en je partner in staat, die maar niet afgebroken kan worden. De angst voor het leed als je partner je onverhoopt toch ooit verlaat is te groot. Het is maar beter om je niet volledig over te geven, want dan kan iemand je pijn doen. Je houdt je gevoelens en angsten toch maar voor jezelf. Mocht je dit voorbeeld een beetje herkennen, dan kan er sprake zijn van bindingsangst. Ik ben relatietherapeut gesitueerd in Haarlem en ik zorg er graag voor dat je beter met deze angst om kunt gaan.

Communicatie is belangrijk

Wanneer je bij ons in Haarlem relatietherapie komt doen, gaan we aan verschillende aspecten van je relatie werken. Maar het belangrijkste onderdeel in elke relatie is communicatie. Een goede en open communicatie legt de fundering voor een gezonde, fijne relatie. Als hier geen sprake van is, dan lopen allerlei dingen spaak. Als je bijvoorbeeld bepaalde behoeftes in je relatie hebt, maar je weet niet hoe dit aan je partner te vragen. Of misschien durf je dit zelfs niet, omdat je niet weet hoe erop gereageerd gaat worden. Maar ook als je bijvoorbeeld plannen maakt om een weekendje weg te gaan. Dan is het belangrijk dat jullie allebei goed op de hoogte zijn van wat de plannen zijn. Dit begint allemaal bij goede communicatie. Als dit moeilijk is voor een van jullie of allebei, dan zal ik als relatietherapeut ook tips geven om dit te vergemakkelijken. Zo is het altijd goed om elkaar te helpen met communicatie als je ziet dat de ander dit lastig vindt en is het zaak dat jullie goed naar elkaar luisteren.

Relatietherapeut Haarlem

Mocht je dus in de regio Haarlem wonen en je druk maken over je relatie, aarzel dan niet om met mij in contact te komen. Ik geef relatietherapie voor mensen met bindingsangst, maar ook voor andere klachten kan je bij mij terecht. Wellicht ben je single en zijn relaties ongrijpbaar voor jou of misschien ben je vreemdgegaan en zit je met je handen in het haar. Ook voor dat soort problemen ben ik als relatietherapeut in Haarlem altijd bereikbaar. Ik zal jou helpen om veilig verbinding met mensen aan te gaan.

Play Video