Skip to content

Holistische psycholoog

Problemen in relaties hebben we allemaal wel eens. Of het nu zo erg is als vreemdgaan, of zo onschuldig als een meningsverschil. Het is dus eigenlijk heel gek dat er een soort taboe op zit om over die problemen te praten. En dat terwijl vrijwel al deze problemen door praten opgelost kunnen worden. Communicatie is dan ook iets waar ik als holistisch psycholoog veel tijd in steek. Ik ben als relatietherapeut werkzaam in Haarlem en specialiseer mijzelf in het herstellen van de verbinding in een relatie.

Emoties

Emoties zijn voor mij als holistisch psycholoog erg belangrijk. Jouw emoties zijn namelijk een soort pure jij. Je kunt er van buiten helemaal goed en blij uitzien, maar je emoties laten zich niet zo makkelijk maskeren. Het doorgronden en analyseren van jouw emoties is dan ook van het grootste belang in relatietherapie. Deze zeggen namelijk vaak meer over jou en hoe het met je gaat, dan jezelf ooit kunt zeggen. Als we duidelijk hebben hoe jij je voelt over bepaalde dingen in je relatie kunnen we deze dus ook systematisch aan gaan pakken. Zo kunnen we stapje voor stapje al die irritaties langzaam wegwerken.

Communicatie

Dit is het meest onderschatte aspect van elke relatie. Communicatie is van vitaal belang voor het succes van een relatie. Je kunt nog zo perfect op elkaar aansluiten qua interesses en hobby’s, maar als je geen goede communicatie hebt met elkaar, dan wordt het hem niet. Als holistisch psycholoog zal ik jou tips geven om de communicatie vanuit jou makkelijker en vloeiender te laten gaan. Maar ook zal ik tips geven om de communicatie vanuit je partner aan te moedigen. Jullie moeten immers allebei energie in deze relatie steken, want je doet dit samen. Met een goede communicatie zullen veel kleine irritaties wegsmelten als sneeuw voor de zon, omdat je deze emoties nu niet meer opkropt, maar kwijt kan bij je partner.

Holistische psycholoog

Met mijn relatietherapie in Haarlem kan ik jou de goede kant op helpen. Dit doen we samen door middel van oefeningen, die ervoor zullen zorgen dat jij je beter kan uiten tegenover je partner. Jouw emoties zullen niet meer ongecontroleerd opbouwen totdat je ontploft en de communicatie zal veel makkelijker op gang komen. Verder zal je steeds beter de behoeften van jezelf en je partner aan gaan voelen. Ik ben daar als holistische psycholoog van overtuigd en ik hoop je snel te kunnen helpen.

Play Video